COMPONENTS
-Chicken breast
-Feta chees
-Kale
-Sun dried tomatoes
-Puff pastry
-Salt,pepper,curry, sweet paprika
-Olive oil
-Garlic
-Egg
-Chicken breast
-Feta chees
-Kale
-Sun dried tomatoes
-Puff pastry
-Salt,pepper,curry, sweet paprika
-Olive oil
-Garlic
-Egg
1) Wrap chicken brest with pepper, salt, cury sweet paprika and olive oil
Than fry on grilling pan
2) Wash kale than fry on butter and add chopped garlic u can also ad bit of salt
3) on puff pastry put fried kale, chicken brest, feta chees, sun dried tomatoes
4) wraped chicken spread with egg and put to hot oven for ab 25mins in 200 degrees
Than fry on grilling pan
2) Wash kale than fry on butter and add chopped garlic u can also ad bit of salt
3) on puff pastry put fried kale, chicken brest, feta chees, sun dried tomatoes
4) wraped chicken spread with egg and put to hot oven for ab 25mins in 200 degrees
Składniki:
-pierś z kurczaka
-ser feta
-jarmuż
-suszone pomidory w zalewie
-ciasto francuskie
-sól, pieprz, curry, słodka papryka
-oliwa
-ząbek czosnku
-jajko
Przygotowanie:
1. Pierś z kurczaka należy przyprawić solą, pieprzem, curry, słodką papryką i nasmarować oliwą. Smażymy na patelni grillowej.
2. Jarmuż dokładnie myjemy, smażymy na maśle i dodajemy posiekany ząbek czosnku. Doprawiamy do smaku solą.
3. Na cieście francuski układamy jarmuż, ser feta, suszone pomidory i kawałek przygotowanego wcześniej kurczaka.
4. Zawijamy, smarujemy jajkiem i wkładamy do nagrzanego piekarnika 200 stopni C na około 25min
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz